In mijn vrije tijd ben ik een fervente blogger. Niet alleen voor mezelf, maar ook voor anderen. Hieronder vindt u een overzicht van enkele van mijn sites en blogs. Ook graag een blog voor uw bedrijf? Contacteer mij gerust.

 

Onze Martin

In “Onze Martin” vertel ik over mijn vader Martin Ghillemyn die in 2010 overleed. Aan de hand van talloze anekdotes, foto’s, video’s en herinneringen probeer ik hem weer voor de geest te roepen van al wie hem kende of juist niet. Ik nam me op 16 oktober 2014 voor om één jaar lang, elke dag een blogbericht te plaatsen. 365 blogberichten later ontstond een mooie virtueel aandenken aan mijn vader, dat ik ook wil bundelen in een boek.

Lees meer over Martin op http://just-want-to-tell-you-about-martin.blogspot.be


 

De avonturen van opa Martin en zijn kleinkinderen

In de avonturen van Opa Martin breng ik elke maand een zelf geschreven én getekend verhaaltje van mijn vader en mijn kinderen en neefjes en nichtjes. Hoewel opa Martin zijn kleinkinderen nooit heeft gekend, toch zullen ze hem met deze leesboekjes blijven herinneren.

Maak kennis met opa en kleinkinderen op https://opamartin.wordpress.com


Birger Luyckx

Mijn schoonbroer is keramist en beeldhouwer. Zijn prachtige werk kan u ontdekken en bewonderen via de website en blog die ik voor hem opstartte.

Ontdek de creatieve ziel van mijn schoonbroer Birger Luyckx via https://birgerluyckx.wordpress.com


Wacht tot de lente, Timmie

Mijn allereerste blog waarop ik kortverhaaltjes, vertalingen van gedichten en andere plaats.

Lees ze gerust eens: http://wachten-tot-de-lente.blogspot.be